11

Dorka

Renátával már hónapokkal ezelőtt leveleztünk, egy esetleges kismamafotózásról, megbeszéltünk egy időpontot is, de végül a baba korai érkezése miatt ez sajnos nem valósulhatott meg. Dorka 3 héttel korábban született a vártnál. Karácsony előtt Renáta ismét megkeresett. Az újszülöttekhez általában elszoktam menni, de sajnos november-december hónapban ezt nem tudtam megtenni. Nagyon örültem, hogy Renáta mégis ragaszkodott, hogy én örökítsem meg kisbabájukat, főleg az volt fantasztikus érzés, hogy miattam hajlandóak voltak Pestről eljönni hozzám, annak ellenére, hogy Dorkát még sehova nem vitték, ez volt Dorka első hivatalos utazása is, nagyon megtisztelő! Mutatom is az 1 hónapos szépség fotóit, aki valami fantasztikusan viselkedett végig a fotózás alatt, mintha erre született volna.....

Apa kérésére: :-)

Olyan édesen elpihent a kosárban, hogy nem volt szívem rávakuzni, kihúztam a kábeleimet, feltekertem a fényerőt a lámpákon, felnyomtam az isot és gyorsan exponáltam, mert ezt a pillanatot meg kellett örökíteni. Hopp csak ezután vettem észre, hogy a sietségben nem állítottam át a fehéregyensúlyt, ettől szép sárgás lett a fotó, de annyira tetszett, hogy pár fotó erejéig így is hagytam.

Köszönöm Renátának a kitartó pózolást, hogy ez a fotó megszülethetett.

Mivel még werk fotót nem láttatok tőlem, ezért most megmutatom, hogy a fenti fotó hogyan készült:

Köszönöm Renáta és Zsolt, hogy vállaltátok az utat a fotókért,  a segítséget, és hogy én örökíthettem meg Dorkát ebben a szépséges időszakban.
4.4/57szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
586%6
40%0
30%0
20%0
114%1
Click to share thisClick to share this