6

Bea

Azt már sokan tudjátok, hogy fiús anyukaként mindig csodálom a kislányokat és imádom őket fotózni, ezzel is pótolom a meg nem született kislányom hiányát. :-) Bea.... mit is mondhatnék róla. Ha lányom született volna, pontosan ilyen lett volna.

Ádikám, aki pótolja és kiteljesíti ezt az űrt bennem, aki tele van szeretettel, bájjal, kedvességgel, mindennel, amivel egy kislány lehetne, nap mint nap-percről percre átölel, szeretget és mondja, hogy " szeretlek anya". Ilyenkor csak annak örülök, hogy ők ketten vannak nekem!

Picit elkalandoztam..... Bea, Ádikámmal szinte egy napon kezdte az óvodát, alig pár hét van közöttük, és első perctől kezdve nagyon ragaszkodnak egymáshoz. 3 éves Ádikám csak így hívta: " A csini tislány ", azóta Bejátának emlegeti. Készült róluk már korábban is egy fotó, és most hogy karácsony előtt Bea és szülei ellátogattak hozzám, Ádival való közös fotó ki nem maradhatott! Elbűvöl ez a kislány, olyan egyformák Ádival, ugyanolyan bájos, kedves, szeretettel teli, még a mosolyuk a nézésük a szokásaik is szinte egyformák, és még a hiszti is!  :-) Hihetetlen a hasonlóság a két gyerkőcben! Na de majd meglátjátok.....

A fotókból naptár készült, ezért is az őszi hangulat

Hát nem édesek?

Bea születésnapján, a fiaimmal közösen szánkózott egyet, este a sötétben a hószakadásban, melyet nagyon élveztek és amit azóta meg is ismételtünk. :-)

5.0/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%3
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this