1
július 21, 2010 Készítette Csilla, kategóriák babafotó, fotózás otthon

Ákos és Gergő

Újabb ikerbabás fotókat hozok!

Érden látogattam meg Ákost és Gergőt, akik 4 hónapos nagyfiúk már. Éppen pihentek mikor megérkeztem, de pár percen belül, hatalmas szemekkel, óriási szempillákkal mosolyogtak rám. Már az első pillanatban levettek a lábamról... csak néztem a pillájukat és elolvadtam. Óriási szeretet veszi őket körbe, csak úgy szívtam magamba a nyugalmat ami áradt belőlük és szüleikből. Zsu az anyuka és Tamás az apuka nagyon sokat segítettek a fotózásnál, így sikerült édes képekett készítenem. A fiúcskák a fotózás után 20 másodperc ( és nem túlzok ) alatt elaludtak, majd fél óra alvás után teljesen kipihenten felébredtek, ettek és kimentünk kicsit  a szabadba, majd újra elaludtak. Hát megmondom nagyon irigykedtem az alvásukat látván ( sajnos az én fiaim nem nagy alvók ). Jöjjenek is inkább a fotók!

Balról Ákos és jobbról Gergő:

mce_src="http://www.kancsarcsilla.hu/blog/tenyi/tenyi01.jpg" alt="" width="600" height="403">

Gergő nagyon sokat szemezett velem, folyamatosan kommunikált velem a szemével, ezalatt Ákos inkább Gergővel foglalkozott

Balról: Gergő, jobbról Ákos. Ez a fotó egy kanapén készült, leterítve egy takaróval. Kértem Zsu-t, hogy maradjon nagyon közel a fiúk mellett, nehogy leguruljanak, de ő mondta, hogy nem fordulnak még meg, éééés abban a másodpercben ahogy ezt kimondta, Ákos fogta magát és megfordult ( persze anyukája ott volt mellette ). Nagy - nagy öröm, megvolt az első hasról hátra fordulás! Nem kellett több Ákosnak ezek után folytatta a próbálkozást, annyira édes volt, ahogy próbálkozott újra a fordulással, biztosan óriási élmény lehetett ez neki.


Legvégül a kedvenc fotóm, mely Gergőről készült.

Köszönöm Zsunak és Tamásnak, hogy megörökíthettem a fiúkat. Nagyon sok örömet kívánok nektek a srácokban!

5.0/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%3
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this