0

Boldog Ünnepeket 2013!

Szeretném nektek kedves Barátaim, Ismerőseim, Blogolvasóim megköszönni, hogy egész évben velem és mellettem voltatok... köszönet a sok kedves szóért, hozzászólásért és elismerésért... ti teszitek az éveimet még szebbé.....

Ezúton kívánok nektek Nagyon Boldog Ünnepeket.. természetesen a saját családom fotóival.. :)

Az idei évben szerettem volna valami különlegesebb karácsonyi családi fotókat készíteni.... Lassan egy éve a Forstinningi erdőben futok, és futás közben mindig gyönyörködöm a mohatakarós erdőben.....mikor a megszokott útvonalamat már megunom, akkor újabb területeket fedezek fel... kb 3 hónapja egy gyönyörű szakaszra tévedtem és már ekkor elhatároztam, hogy itt fogom elkészíteni a karácsonyi fotókat...

Egy november végi hétvégén a szokásos bevált szövegemmel leültem a srácaimmal: Anya egész évben teljesíti minden kívánságotokat.. nekem egy kívánságom van csak, hogy szeretnék szép családi fotókat karácsonyra kapni.... Megkaphatom??? A válasz természetesen mindig IGEN! :)

Elmeséltem nekik a tervemet, hogy kimegyünk az erdőbe, feldíszítünk egy fát és ott fogunk fotózkodni... nagyon tetszett nekik.. :) Jól felöltöztünk... ing alá több felsőt is rájuk adtam és kimentünk a 2 fokba az erdőbe... a kocsit letettük az erdő szélén és onnan még másfél kilométert sétálnunk kellett a helyszínig amit korábban kinéztem.... Nagyon nagyon hideg volt.. díszítsük a fát gyorsan, kabátot levettük gyors fotózás, kabát vissza, kabát le, fotó.. mosoly, pici gumicukor energiának, majd újabb pózolás, jaj de fázunk, menjünk, ne menjünk, csináljuk még, fotózzunk... anya is, apa is, fotóz mindenki mindenkit.. jaj lefagyunk, szedjük le a fáról a díszeket és rohanjunk haza egy forró teát inni.... jaj de messze az autó, de kibírjuk... anya BOLDOG... jipi de jóóóóó... :)

Leültek, Bálint mondja Ádinak: Csináljunk anyának szívet! Azt hittem ott összesem a meghatódottságtól... :)

A felmelegedés után siekrült rávennem őket még pár benti fotóra is.. kedvük nem sok volt, de anya kedvéért megerőltették magukat.. :)

5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this