0
október 25, 2013 Készítette Csilla, kategóriák esküvő

Marina és Bálint

A jegyesfotózás alkalmával nem tudtam őket igazán megismerni, mert kevés időnk volt... és igen, szeretek több időt a párjaimmal eltölteni, hogy tudjam mire számíthatok az esküvő napján.. :) Viszont erre később lett lehetőségem, mert Dóri és Havard esküvőjén vendégként jelen voltak.... és ugye én egyszerre 5 dologra is tudok koncentrálni és figyelni, ( :) ) így a nap folyamán a szemem egyik sarkából figyeltem őket, és amikor lehetőségem volt beszélgettünk is. :) Már ekkor tudtam, hogy az esküvő tökéletes lesz, úgy ahogy a nagykönyvbe megvan írva...... és nem lepődtem meg, így is lett! :) Gyönyörű dekoráció, rengeteg ünneplő rokonság, barát, jókedv, öröm, boldogság, sugárzó menyasszony és egy beteg vőlegény, aki előtt minden elismerésem, hogy betegen úgy végigcsinálta az egész napot, és az azt követő kreatív fotózást.... hatalmasat nőt a szememben Bálint, hogy minden fájdalmat leküzdve, kedveséért mindent!

Emlékszem, szinte az év legmelegebb napja volt.... először jelentem meg szoknyában esküvőn, és még abban is alig lehetett elviselni a tikkasztó hőséget.... azon aggódtam egész nap, hogy hogy fogják bírni ezt a kánikulát, de hősiesen állta mindenki.. :)

Megható pillanatok természetesen itt sem maradhattak el..... nekem a polgári szertartás igazán kedves volt, mikor Marina diákjai lelkesedéssel énekeltek...

A bulit is élveztem, finom tortát is ettem.... :)

Szuper esküvő volt! :)

Köszönöm Marina és Bálint , hogy veletek lehettem!

5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this