1

Petra és Dalma

Korábban már írtam arról, hogy szinte csak fiú újszülötteket van szerencsém fotózni, de most lencsevégre kaphattam a második újszülött kislány modellemet is. Edina kismamafotói már korábban szerepeltek a blogon, és most mutatnék is pár fotót második kislányáról Petra Zoráról, aki 3500 grammal és 52 cmrel született. 19 napos korában látogattam meg Petrát, aki időközben már másfél hónapos ( kicsit le vagyok még mindig maradva a fotókkal :-) ) Mikor megérkeztem hozzájuk Dalma a nagytesó nagy örömmel fogadott, és azonnal nekiállt a kellékeim kipakolásának, mi minden klassz dolgot rejtegetnek a kosárkáim. A nappali egy pillanat alatt tele lett kosarakkal, fodros ruhákkal, virágokkal, kendőkkel, sapikkal......., melyeknek jó részét fel is próbálta. Annyira édes és izgatott volt, hogy akkor csináljunk is az elején pár felvételt róla is. Dalmát már többször is fotóztam, így kész profi, ha pózolni kell, kis tündérbogárka!

Petra kicsit izgatott volt amíg ott voltam, nem sikerült sok felvételt készítenünk, lehet megzavartam a napirendet, vagy ez már az én kisugárzásom, hogy felizgatom a babákat?  Egyre jobban ezt gondolom. Bízom benne, ez változni fog, mert imádom ezeket a csöpp babyket fotózni, de ha nem engedik nagyon szomorú leszek!!!

Egy pillanatra elbóbiskolt, és gyorsan csattogtattam is.

Sajnos nem tudtam oldalról úgy fotózni, hogy látszódjon a sapi oldala, de 1-1 piros szívecske van az oldalain, melyet Hordós Vera készített nekem.

A pihenés nem tartott sokáig, de a tesóval egy közös képet azért készítsünk!

Puszika! Hát nem édesek?

Még egy pici bóbiskolás...

És milyen gyönyörűen néz rám...

Még egy  sapit azért tettünk rá....

és tetszett is!

ÓÓÓÓ, mi ez a nagy virág itt a fejemen???

Köszönöm Edinának, hogy megörökíthettem Petrát is!
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this