2

Enikő

Igaz még megszületése előtt tudtam, hogy imádni fogom, de mikor először megpillantottam.......... szerelem lett első látásra!

Nagyon imádtam őt dajkálni, a fotózás az már csak ráadás volt! :-)

Enikő 15 naposan:

Egy werk fotóval is kedveskedem nektek:

Amikor újszülötthoz megyek ki, sokszor használom fel a család, a baba bútorait. A lenti fotónál az ebédlőasztal szolgált háttértartóként, ( van mikor a baba kiságyát használom, attól függ mi a mozdíthatóbb ) alulra és a háttérnek papír hátteret tettem, egy szegélyléccel elválasztottam a két hátteret egymástól. Itt besegítettem egy kis állandófényű lámpával, mert picit kevés fény jutott be az ablakon, ami a hátam mögött volt. Mindig a fotózás megkezdése előtt körbenézek, hogy melyik a legvilágosabb helység, hol jut nekem a legtöbb fény, és annak megfelelően robbantom szét a lakást! :-)

Picit csalódott voltam, mikor Tündi eljött Enikő fotóiért és őt nem hozta, ezért megígérte, hogy hamarosan meglátogatnak....... Tündinek volt egy kis dolga, én elküldtem, hogy menjen nyugodtan, mi Bálinttal majd szitterkedünk.... addig mi turbógyorsasággal levetkőztettük, átöltöztettük, és csináltunk pár fotót... picit megéhezett, addig Bálint megetette, majd katt pár fotó, gyorsan visszaöltöztettük, és amint a zoknicskáját adtam rá, Tündi meg is érkezett. Mi persze semmit nem árultunk el Bálinttal neki..... úgyhogy úgy nézzétek, hogy kb 3 percünk volt a fotókra! :-)

Enikő itt már 6 hetes:

Bálint picit megetette:

.... majd a tejcsitől picit elszendergett:

3.8/54szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
550%2
40%0
325%1
225%1
10%0
Click to share thisClick to share this