2
március 16, 2010 Készítette Csilla, kategóriák kismama fotózás

Enikő

Enikőt és Istvánt 2008 januárjában az esküvő kiállításon ismertem meg, esküvőjüket 2008 szeptemberében fotóztam. ( A referenciák között láthattok róluk fotókat ). Azóta nagyon klassz baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Múlt pénteken ellátogattak hozzám, és készítettem pár fotót róluk, mert első babájukat várják Vikit. Enikő most a 33. hétnél tart, és hihetetlenül csinos kismama, nagyon jól áll neki a kismamaság. Mutatnék is pár fotót:

István is csatlakozott pár fotó erejéig.

Nagyon szeretek olyan fotókat készíteni, amikor a kismama a pocakra néz, Enikő arckifejezése itt különösen tetszik.

A múlt héten találtam itthon egy tekercs géz anyagot, gondoltam felhasználom valamire, szétvagdostam és hármat befestettem ruhafestékkel, különböző színben ( nagyon jók lettek, gondoltam újszülött fotózásnál felhasználom ), és egy nagy darabot meghagytam fehérnek. Enikőt becsavartam vele, és egész kellemes fotók születtek vele.

Ez a rózsaszín kendő az egyik kedvenc kellékeim közé tartozik, szinte mindig bevetem ( baba, gyerek, modell, kismamafotóknál ), mivel István az apuka a rendelkezésünkre állt, így megkértem segítsen tartani a kendőt.

Egy pörgés....

Ez a "takaró" egy új kellékem, de már most megszerettem, olyan klasszul felcsavartam Enikőre, szerintem még sokszor fogom használni.  Nagyon jól áll Enikőnek ez a "kistakarósruci"

Hasonló fotót készítettünk Enikőék esküvőjén is a virágcsokorral, hát akkor folytatódjon a sorozat...

"Kreatívkodós" kedvemben voltam, így egy lepelből és egy virágból ezt a ruhát hoztuk ki. Nagyon tetszik ahogy az anyag kihangsúlyozza a pocakot. Persze kellett hozzá egy klassz modell is.

Miután kicsit megtornáztattam Enikőt és a babát levezetésképpen jöhetett egy kis hintázás, ami a babának és a kismaminak is tetszett.

Köszönöm Enikőnek és Istvánnak, hogy ismét részese lehettem életük újabb csodálatos fejezetének. ( Bízom benne sok ilyen lesz még )
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Click to share thisClick to share this