Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Archive for August 2011

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

6

Blanka :-)

Mikor elkészültem Blanka fotóival, és Anitáék eljöttek érte, kérdeztem őket, hogy sietnek e, nem lenne e még egy pici idejük? Igaz készültek valahova, de szántak rám pár percet! :-)

Hogy miért is? :-)

A kertünkben van egy rózsakapu, ami az idén nagyon szépen tündökölt a rózsáktól. Ahogy nyíltak, napról napra csak gyönyörködtem benne. Mi más járt volna ugyan a fejemben, csak hogy egy fotót itt csinálni kellene! :-) Mivel csak olyan fotót szeretek készíteni amin emberek vannak, így álmodoztam arról, hogy egy babát milyen klassz is lenne odakomponálni. Mikor Anitáék jöttek, nem hagyhattam ki....... és Blanka beteljesítette az álmom! Köszönöm Anitának és Dávidnak, hogy megszülethetett ez a fotó. Korábban már a facebookra feltettem, és nincs mit tagadni, egy fotóm sem kapott ennyi kommentet és like-t! Szóval hiper boldog vagyok! :-)

Read more
5.0/58szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%8
40%0
30%0
20%0
10%0
5

Blanka

Anitának és Dávidnak megszületett kislánya Blanka. Már nagyon kíváncsi voltam rá, és 2 hónapos korában meg is ismerhettem! Anita felhívott, hogy szeretne kinti fotókat pipaccsal és százszorszéppel, kinézett egy kis rétet, és oda menjünk. Elindultunk, mentünk, és mire odaértünk levágták az összes virágot! :-( Sebaj, megálltunk a búzatáblánál pár fotó erejéig, és az utcánkban még akadt pár virágocska, ott is készült pár fotó.

Read more
5.0/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%5
40%0
30%0
20%0
10%0
6

Bogi

Anikó kedves blogolvasóm, aki nyert tőlem egy fotózást. Gyönyörű 9 hónapos kislányával és férjével látogattak meg engem! Anikó, köszönöm, a kedves szavakat, és rendszeres hozzászólásodat, örülök, hogy személyesen is megismerhettelek! :-)

Read more
4.8/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
580%4
420%1
30%0
20%0
10%0
7

Ivett, Bea, Ádi és Bálint

Előző posztom kismamáját Mariannt a szomszéd utcában egy kisebb pipacsos, százszorszép között fotóztam... picit elhúzódott a fotózás, és megkértem Erzsikét ( Bea anyukáját: aki nyomon követ a facebookon és a blogon, tudhatja, hogy Beus mennyire a szívünk csücske ), hogy hozza el a fiacskáimat az óviból. A fotózás után mentem is a srácokért, de annyira szépek voltak a fények, kellemes volt az idő, hogy megfűztem a "bandát" ugorjunk csak vissza pár fotót készíteni! Ivettet is elcsaltuk magunkkal.

Read more
5.0/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%2
40%0
30%0
20%0
10%0
6

Mariann

Szépséges kismamit mutatok, akit a 34. hétben fotóztam. Mariannak és Janinak időközben megszületett gyönyörű kislánya Dorina, akit 3 hetes korában fotózhattam is.... de ne rohanjunk ennyire, előbb nézzük meg Mariann áldott állapotban való sugárzását! :-)

( A blogbejegyzéseknél egy ideje mindig indító fotónak a legkedvencebb képet teszem ki, így a közeljövőben tudhatjátok majd, melyik is az én kedvencem a sorozatból )

Read more
5.0/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%2
40%0
30%0
20%0
10%0
9

Zita és Norbi

9 évvel ezelőtt, mikor a saját esküvőmet szerveztem, találtam egy fórumot, ahol a 2003. július 12-én házasulandó menyasszonyok csevegtek, ötleteltek.... itt és ekkor ismerkedtem meg Zitával. Privátban levelezgettünk, nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Elérkezett mindkettőnk számára a nagy nap, ugyanazon a napon! :-) Elmeséltük, életünk legszebb napjának emlékezetes pillanatait egymásnak fotókat küldtünk..........., majd a sors egy időre elsodort minket egymástól, ők elköltöztek Finnországba, majd Ausztriába.... Teltek az évek, majd ismét egymásra találtunk, és ismét elveszítettük egymást. :-) Ez így ment pár évig, majd 2 éve ismét megtaláltuk egymást! :-) Magyarországra költöztek, végre találkozhattunk is! Érdekes, mert az én kisebbik fiam, és az ő fia egy napon születtek... még egy közös dátum! :-) Hihetetlen! Ő is 2 gyönyörű gyermek büszke anyukája! Zitát meglátogattam tavaly nyáron az idén pedig ő is eljött hozzánk. Annyira egyformák vagyunk, csak isszuk egymás szavait, annyi hasonlóság van az életünkben, hogy már hihetetlen. Furcsálnám is, ha Zita nem szeretne fotózni, hát persze, hogy igen, és nagyon jól is csinálja! :-)

Az idén voltunk mindketten 8 éves házasok, Zita megkért, hogy ezen alkalomból készítsek pár fotót róla és Norbiról, természetesen örömmel fogadtam a felkérést! A fotózás után Zitáék mentek ünnepelni, és persze én is gyorsan átöltöztem az autóban és rohantam az én drága férjemmel romantikázni! :-)

A hosszú bevezető után kukkantsátok meg Zita és Norbi évfordulós pillanatait! ( én is úgy szeretnék ilyet, csak sajnos a férjemet nem lehet rávenni! :-( , na de hátha majd jövőre! :-) )

Read more
5.0/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%2
40%0
30%0
20%0
10%0
5

Judit és Laci - jegyesfotózás

Azért is szeretem a jegyes fotózásokat, hogy a párokat jobban megismerhessem, kialakuljon az a bizonyos kapocs közöttünk... meg persze, hogy egy jót fotózzunk! :-)

Juditot születése óta ismerem, hiszem a kereszttestvérem, ezért nem egy ismerkedős fotózásra invitáltam őket, hanem, hogy ők barátkozzanak a kamerámmal! :-)

Read more
4.8/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
583%5
417%1
30%0
20%0
10%0
7

Anita és Robi esküvő

Imádok esküvőt fotózni! Gondolom ez nem újdonság számotokra! :-) A párjaimmal mindig elég közel kerülünk egymáshoz, sokszor barátság is kialakul, és ezt nagyon szeretem. Anitáék is nagyon belopták magukat a szívembe, hihetetlen kedvesek, árad belőlük a szerelem a jókedv.... és még sorolhatnám!

Elnézést, de elég sok fotót válogattam ki, pedig így is nehéz dolgom volt......

Read more
5.0/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%3
40%0
30%0
20%0
10%0
5

Ilus és Robi - jegyesfotózás

Ilus megkeresett, hogy pár hét múlva lesz az esküvőjük, viszont már megvan a fotósuk, de szeretné, ha készítenék róla és párjáról egy jegyesfotó sorozatot. Örömmel vállaltam! :-)

Read more
5.0/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%5
40%0
30%0
20%0
10%0
6

Zita és Pisti esküvő

Sziasztok!

"Kisebb" hallgatás után újra jelentkezem, és ígérem ezentúl nem fogom a blogot ilyen sokáig hanyagolni.

Nagyon örülök, hogy már többen is kérdeztétek, mikor láthatóak újabb fotók a blogon, sajnos a nyár nagyon gyorsan telik/telt, és mint mindig időhiányban szenvedek :-)

Bár egy kicsit régebbi fotókat fogok hozni, van amit már a facebookon láthattatok, de nem szeretnék senkit kihagyni! :-)

Akkor bele is vágok! :-) Zita és Pisti jegyes fotóit már láthattátok, ezúttal belekukkanhattok életük egyik legszebb napjába is! :-)

A meghívójuk:

Read more
3.7/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
567%4
40%0
30%0
20%0
133%2