Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Archive for February 2011

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

14

Ági és Karcsi esküvő

Ági és Karcsi próbafotóit már láthattátok, de még tartozom az esküvői fotókkal...... :-) Mikor Ágiék felkértek az esküvőjük fotózására, nagyon megörültem, hogy januári esküvő révén biztos lesz hó, szép táj, kellemes kinti fotókat fogunk tudni készíteni. Egészen az esküvő hetéig nagyon hideg és havas időjárás volt, de azon a napon volt szinte a legmelegebb, hónak nyoma sem volt,bár azért így is nagyon hideg volt, ezért elvetettük a kinti fotózás lehetőségét. Az utolsó hetekben keresgéltük még  a helyszíneket, végül a választás a Zara hotelre esett. Picit megijedtem, mert sötét helynek találtam, nagyon kevés fény állt a rendelkezésemre, de így is szép kreatív fotókat lehetett ennek ellenére készíteni. Persze egy jó fotóhoz mi is kell igazán? Egy szerelmes, sugárzó pár! Elmondhatom, hogy Ágiék az elsők között szerepelnek a pályám során, akik ennyire, de ennyire szerelmesek...... és ahogy egymásra néznek...... na de inkább kukkantsátok meg: :-)

Read more
5.0/54szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%4
40%0
30%0
20%0
10%0
11

Boti

Ígértem Boti fotóit, melyet már hozok is, de előtte elmesélem a klassz kis fotózásunkat.... Amíg Livivel a természetes fénynél fényképeszkedtünk, Boti akár egy angyal, autózgatott, a gyermekeim szobáját fedezte fel, olykor bekukkantott hozzánk, de szó nélkül hagyott minket tevékenykedni. :-) Mindezek után ő következett, amit nagyon élvezett... hát még én, mikor ilyen szemek néztek rám, juj. Boti rengeteg arcát megmutatta, öröm volt nézni, hogy milyen jól érzi magát. Mint említettem a fotózás meglepetés volt apának, aki mit sem sejtett mi történik a háta mögött. :-) Mivel Zolinak van egy lufis cége, így Liviék pici hazugság árán egy nagy csokor lufival állítottak be hozzám, mert szerette volna apát meglepni lufis-Botis fotóval is! Botinak mindig mondogattuk, hol a Csilla, kukucs, merre vagyok, ő meg: Csija ott és mutogat... majd Livivel beszéltük, hogy lehet lebukás lesz apa előtt, ha emlegeti a nevem, na akkor gyorsan nevezzünk el engem Katinak ( pontosan már nem emlékszem minek is hívtunk engem :-) ).. Majd ismét: Boti, hol a Kati?? Erre ő: Csija, Csija, Csija, csak ezt mondogatta, na szép, ez lesz a totál lebukás, olyan jókat nevettünk, szuperül éreztem magam.! :-) Következzenek is a gyönyörű szemű Boti fotói, de kezdem egy nosztalgiafotóval, és hogy megismerhessétek a sokat emlegetett apukát is Zolit... egy fotó még 2009-ből:

Read more
5.0/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%5
40%0
30%0
20%0
10%0
2

Hírlevél

Nagyon örülök az új honlapomnak, bár még rengeteg sok lehetőség lenne, csak hát mint mindig időhiányban szenvedünk! :-) Újdonságok közé tartozik a hírlevélre feliratkozás. Örülök, hogy szinte naponta jelentkeznek újak! Aki feliratkozik a Hírlevélre, azoknak mindig küldök egy levelet a legújabb blogbejegyzésemről, olykor kicsit bővebben is mesélek, mint a blogban. Ne habozzatok, iratkozzatok fel, így az elsők között értesülhettek a friss bejegyzésekről, persze leiratkozni is bármikor van lehetőségetek! Köszönöm a sok-sok látogatást, a hozzászólásokat, a kedves szavakat, örülök, hogy velem vagytok! :-) Csilla
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
12

Livi

Meglepetésfotókat készítettünk! :-) Livi megkeresett, hogy szeretné férjét, Zolit meglepni születésnapjára pár kismamafotóval, és persze 2 éves kisfiúkról készült fotókkal. Nagyon örültem, már régen találkoztam Livivel. ( esküvőjüket 2008-ban örökíthettem meg, és 2009-ben jártak nálam Boti babával is ). Úgy gondoltam, hogy sok szép fotó készült, ezért külön bejegyzésben fogom hozni Boti fotóit, de ez most csak szóljon a gyönyörű kismamáról Liviről......., aki Lili babát hordja a szíve alatt!

Read more
4.4/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
580%4
40%0
30%0
220%1
10%0
4

Sorsolás ( január )

Hasonló módon sorsoltam, mint az előző hónapban. A nyertes: Szolnoki Anita! Gratulálok. Várlak titeket 1 óra fotózásra!
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
13

Marci

Picit eltűntem..... , de ismét itt vagyok! :-) A 16 hónapos Marciról és családjáról hozok fotókat..... Zsuzsit és Janit már korábbról ismertem, hiszen életük egyik legfontosabb napját is megörökíthettem! Nagyon örülök, hogy kisfiúkat is megismertem, aki tiszta apukája és egy nagyon nyugodt, huncut szemű kisfickó! :-)

Read more
4.5/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
567%4
417%1
317%1
20%0
10%0