Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Archive for December 2010

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

17

Boldog Új Évet! Viszlát 2010!

Nagyon szép évet tudhatok magamnak... mindig ilyen évem legyen..., ezt kívánom magamnak a következő 2011-es évre is.
Sok sok álmom és vágyam megvalósult. A családom támogatott, rengeteg szeretet vett körbe, és ettől több nem is kell nekem. Magánéletem csodálatos, munkám is hasonló. Azon szerencsés embernek tudhatom magam, aki azt csinálja, amit igazán szeret, és ez mi más lenne, mint a fotózás. :-)
Örülök, hogy az idei évben is nagyon sok kedves, aranyos, szívembe magukat belopó emberrel találkoztam, akik meghatározóak lesznek az életemben, a jövőben is. Köszönöm mindazoknak a bizalmat, akik az idei évben megtiszteltek azzal, hogy életük egyik legfontosabb eseményén velük lehettem, a kismamáknak, akiknek csodálatos állapotukat megörökíthettem, és újszülött gyermekük szépségében is gyönyörködhettem. A rengeteg fantasztikus kisgyerkőc, boldogságtól ragyogó párok, szeretetben gazdag családok..., az imádnivaló bölcsisek és óvodások.... és még sorolhatnám milyen csodálatos, fantasztikus emberekkel kerültem az idén is kapcsolatba, és mindezt megörökíthettem.
Köszönöm a blogolvasóknak a bizalmat, nagyon örülök, hogy itt vagytok, és szeretném, ha a jövőben is itt lennétek!

Kívánok nektek fantasztikus 2011-es évet, váljon valóra minden vágyatok, szeretet vegyen körbe titeket és nagyon boldogok legyetek!

Búcsúzom az idei évre, de hamarosan jövök a kimaradt sok-sok fotóval!

Boldog Új Évet!
Csilla

u.i: Merjetek nagyokat álmodni! :-)

0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
0

Vérfrissítés

sziasztok! Az ünnepek között elérkezettnek láttuk az alkalmat, hogy a már nagyon időszerű változtatásokat meglépjük. Ezért türelmetek kérjük, mert a háttérben technológiai megújulás megy végbe,  melynek eredménye hamarosan látható lesz. Addig is az oldal működik, a bejegyzések olvashatóak lesznek, annyit kérünk, hogy hozzászólásokat halasszátok a megújulást követően. Egyelőre többet nem árulunk el, maradjon meglepetés is az ünnepek utánra is :-)

Meglepetés megérkezett, nem minden tökéletes, még mindig maradt csiszolni való, de mostantól használjátok egészséggel, a hibákat pedig ide is írhatjátok nekem.

üdv Blaskó Gábor
4.5/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
567%4
417%1
317%1
20%0
10%0
11

Boldog Karácsonyt!

Szeretnék minden blogolvasómnak Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni! Köszönöm nektek a kedves szavakat, azt, hogy velem vagytok és támogattok! Kívánom, hogy sok-sok szeretettől sugárzó, boldogságtól ragyogó, minél több családi fotót készítsetek az Ünnepek alatt! A kedvenc karácsonyi dalommal , annak idézetével és egy családi fotóval búcsúzom tőletek az Ünnepek idejére.
4.5/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
550%1
450%1
30%0
20%0
10%0
11

Sorsolás

Október végén tettem egy "Felhívást" ! Nagyon-nagyon örülök , hogy ilyen sokan látogattatok ,  látogattok el hozzám, és véleményeteket megosztjátok velem. Gondoltam, holnap Karácsony, és miért is ne kerüljön valakinek a fa alá egy ajándék fotózás tőlem, ezért gyorsan sorsoltam is. Összegyűjtöttem a november 30-ig beérkező hozzászólásokat, itt megnézhetitek hogyan. Majd egy véletlen számgenerálóba beírtam a sorszámokat. Szóval végül a nyertes szám a 65 lett! Ééééééééééés a NYERTES: M.ZITA Nagyon gratulálok, és várom a jelentkezésedet! Nyereményed: 1 óra fotózás, a részleteket megbeszéljük. Tovább gondolkoztam..........nagyon boldoggá tettek az elmúlt hónapokban a soraitok, ezért szeretnék még valakit megajándékozni, méghozzá a november 30-ig beérkező hozzászólások közül, aki a legtöbbet járt nálam, és ezt soraival tudtomra is adta , aki nem más, mint ENIKŐ! Köszönöm neked, megajándékozlak egy 5 db fotóból álló fotókockával! Bízom benne, hogy akinek nem kedvezett most a szerencse, nem túlságosan csalódott és továbbra is számíthatok a látogatására, hiszen január elején jön az újabb sorsolás!!! Sokadszorra is köszönöm nektek! :-)
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
4

Milán

Emlékeztek a "kabalababámra" ? Tényként állíthatom, hogy Milán az eltelt hónapok alatt sem vesztette el számomra ezt a tisztségét! :-) Ismét "szétcsócsálom" fotózásban volt részem, agyonra gyömöszöltem, és a fotózás alatt szerintem már Renáta és Tamás unhatta, mert csak azt hajtogattam, hogy olyan mintha az apukát,  Tamást fotóznám, eszméletlen mennyire hasonlít rá Milán. Már mondtam nekik, hogy szívesen megnéznék Tamásról egy gyerekkori fotót! Milán nagyon sokat változott mióta nem láttam, bájos, vigyori, megzabálnivaló kis fickó lett belőle. A fotózás alatt  pózolgatott nekem, és hopp hirtelen pár másodperc alatt elaludt, na ne, kell ettől több nekem, ááá de élveztem, jöhettek az alvós fotók is, IMÁÁÁÁDOM! Végre egy alvó baba!! Miután kiélveztem a szunyókáló fotók készítését, hopp óriási mosoly közepette felébredt, és tovább pózolt, hihetetlen! Szóval ezért is maradt továbbra is Milán a kabalababám! A nagyfiú már 6 hónapos! Ennél a fotónál alulról tartja őt az apukája: Read more
4.5/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
550%1
450%1
30%0
20%0
10%0
5

Áron

Augusztusban ismertem meg a családot, mikor Áron keresztelőjére hívtak meg. Timi szerette volna a családját karácsonyra Áron és családi fotókkal meglepni, így meglátogattak engem. Áron sokat változott nyár óta, édes tündérbogár, a mosolyával ismét levett a lábamról......

Read more
4.7/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
567%2
433%1
30%0
20%0
10%0
9

Kendra

Novemberben megszületett Trixi kisbabája, Kendra, akit 10 napos korában látogattam meg. Izgultam kicsit mert nagyon borús idő volt aznap, de szerencsémre némi napfény bekukucskált az ablakon, így megszülethettek ezek a fotók. Kendra elbűvölt, mint minden újszülött!  Olyan jó ilyenkor visszaidézni, hogy az én srácaim is voltak ekkorák ( hihetetlen ) :-) Kendra bóbiskolt keveset, nem sokat, dehát már tudni, ilyen az én kisugárzásom, de így legalább "szemembe" kukucskáló fotók is készülhettek..... :-)   Vigyázat, nem Kinga újszülött fotói! Óriási a hasonlóság! :-)

Read more
4.3/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
583%5
40%0
30%0
20%0
117%1
19

Viki

Nem tudok mást mondani, csak, hogy.... imádom ezt a kiscsajt! :-) Lehet mondhatnám azt, hogy a család fotósa lettem? :-) Már sokszor láthattátok őket. Enikő és István esküvőjén is jelen lehettem, majd Enikő kismamafotóit is elkészíthettem, sőt Viki babát 2 hetesen is megörökítettem. 2 hetes kora óta nem is láttam, bár Enikőék rendszerességgel küldték a fotókat róla, láthassam, hogyan cseperedik, és ennek mindig nagyon örülök! 7 hónapos lett a nagylány és nagyon örültem mikor jelezték Istvánék, hogy ellátogatnának hozzám. Mikor megérkeztek, készen voltam Viki lánytól, már a kocsiból kivéve elkezdtem csókolgatni. A fotózás alatt, akár egy angyal, egy hangos szó, egy hiszti, egy fáradság, semmi, bájosan, kedvesen, nyugodtan figyelt engem, áradt belőle a nyugalom, hihetetlen volt. Pihenésképpen megebédelt, majd tovább pózolt, teljesen elvarázsolt. Úgy érzem többet dajkáltam és puszilgattam, mint fotóztam volna, pedig aztán nem kevés fotó készült.... ( elnézést sokat hozok ) Read more
4.8/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
580%4
420%1
30%0
20%0
10%0
8

Zsófi és Andris

Anikó barátnőmet már elég régóta fűzöm, hogy jöjjenek el egy fotózásra, mikor Andris megszületett, mikor 1 éves lett, már az ő szülinapjára is egy fotózást ajándékoztam, szóval csak húzta,...... de végre az idén rászánták magukat, és elkészíthettem az első műtermi fotókat a családról. :-) Persze Zsófit már rengeteget fotóztam, ugye szinte születése óta ismerem, tudja, hogy a Csillának pózolni kell! :-) Nem is volt ezzel probléma, mivel Andrist valahogyan még nem igazán fotóztam ( nem is értem miért?? ), így azért olykor csepegtek a könnyek.......

Read more
4.4/55szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
560%3
420%1
320%1
20%0
10%0
4

Barátok

Szombaton befejeztem az utolsó karácsonyi fotózásomat, most még ezerrel dolgozom fel a fotókat. :-) Rengeteg sok szép családot fotóztam, 2 hónapja egy percet sem pihentem...... de azért a barátaimra is hagytam időt. :-) Még a főiskolán ismerkedtünk meg, és olyan jó barátság alakult ki közöttünk, hogy mai napig megmaradt. Szinte egyszerre lettünk kismamák. Zsuzsinak: Peti és Tomi, Taminak: Vince, Zsunak: Kristóf és Ádám, Ancsának: Lara és Szofi, ja és persze nekem: Ádám és Bálint, szóval jó kis csapat a mienk, sok-sok fiúval. :-) Nagyon ritkán volt olyan, hogy mindenki eltudjon jönni, valahol mindig volt pici baba, van aki távolabb lakik, így az összejöveteleknél sokszor 1-2-n hiányoztak. Az idén jutott végre arra is alakalom, hogy csak csajok elmenjünk kicsit kikapcsolódni gyerkőcök nélkül. Aminek nagyon örülök, hogy sikerült  az idén ismét összehozni az egész csapatot, nagyon jó volt újra együtt lenni, az idő csak úgy repült, és hát persze a közös fotózás nem maradhatott ki. Olyan jó lett ez a fotó, hogy közzé is tenném! :-) Persze a srácokról is rengeteg fotót készítettem, de azokat majd később hozom. A barátaim ( és én ): Tami+Marci+Vince, Ancsa+Gellért+Lara+Szofi, Zsuzsi+István+Petyka+Tomka, Zsu+Tibi+Kifó+Ádám, ja és persze én, a férjem Gábor és legelöl a csemetéink: Ádám és Bálint
5.0/54szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%4
40%0
30%0
20%0
10%0
Pages:12