Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Archive for November 2010

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

9

Hanna és Mikike

Mikike betöltötte az egy évet, ezen alkalomból látogattak el hozzám, hogy örökítsük meg ezt az évfordulót, és ha már itt voltak, pár karácsonyi és mindenféle hangulatú fotót is készítettünk. Hannát már többször fotóztam az oviban, így már profi volt pózolás terültén, Mikike..... óó, ő egy energiabomba! :-) Mindenféle érdekelte, sétálgatott, nehezen sikerült a kamerám elé csalogatni, de azért megpróbáltuk Ildivel, az anyukával venni az akadályokat! :-) :-) Szerintem sikerült és  születtek aranyos fotók! Boldog szülinapot utólag is nagyfiú!!!

Read more
3.7/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
533%1
40%0
367%2
20%0
10%0
10

Szandra

Gondoltam, itt a nagy karácsonyi fotózások közepette bedobok egy kicsit más stílusú fotókat. :-) Mikor Szandra megkeresett, hogy szeretne pár fotót magáról, csak 2 héttel későbbre tudtam időpontot adni neki.  Akkor még javában tartott  a kellemes ősz ( 3 hete fotóztam, hú de le vagyok maradva.... ), így rábeszéltem, hogy készítsünk szabadtéri felvételeket ( kicsit már mentem volna ki a műteremből :-) ). Felvetettem a Csepel Művek területét, és örömömre Szandrának tetszett az ötletem. Hurrá! A fotózás napja előtt esett, borult volt,  de megijedtem, viszont aznap nagyon kellemesen csalódtunk az időjárás előrejelzésekben, mert ettől csodálatosabb időt ki sem foghattunk volna. Kellemesen éreztük magunkat, bejártunk egy hatalmas területet a Műveknél, 2-3szor el is zavartak minket, volt, hogy csak lopva, sietve kattintottam el egy-egy felvételt, előfordult, hogy kamionos várt ránk, hogy elkészítsem gyorsan a kiszemelt területen a megálmodott fotómat... :-) szóval  jókat nevettünk, volt élményben részünk, és örömömre Szandrának nagyon tetszenek a fotók. Kell ettől több nekem??? ( előre szólok, hogy nehezen sikerült válogatnom és sok-sok fotó következik, bocsi )

Read more
3.5/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
550%1
40%0
30%0
250%1
10%0
12

Gyurci és Peti

A srácoknak már nem okoz gondot a fényképezőgépem előtti pózolás! :-) Gyurcit imádom fotózni és szerintem ő is imádja, ha fotózom. :-) Olyan szinten tud pózolni, hogy csak mosolygok a kamera túloldalán. :-) Mondom neki: " Gyurci vegyél le a lábamról! "  És ezt meg is teszi!!! A fotókat most egy naptárhoz készítettük a rokonoknak. Nézzétek ezeket a pózokat..... :-)

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
17

Leticia

Olyan régen fotóztam már újszülöttet.... és mennyire nagyon hiányzott!!!! :-) Mikor Edina felhívott, hogy szeretné, hogy Leticiát pár naposan megörökítsem, alig bírtam kivárni, hogy mehessek! :-)   ( 17 napos korában látogattam meg ). Aznap szinte az ősz legmelegebb napja volt, szépen sütött a nap, az ablakon át is kellemesen szűrődött be a napfény, melynek nagyon örültem, hiszen az újszülötteket mindig természetes fénynél fotózom. Leticia az ottlétem alatt úgy döntött, hogy nem alszik ( ez a kisugárzásom úgy látom nem változott!! :-) ), vártunk-vártunk, de hiába, így rámfigyelős, kukucskálós fotókat készítettem, bár azért olykor-olykor elpilledt egy picikét, és akkor azonnal ki is használtam ezeket a pillanatokat.....

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
9

Sára

Sára már első osztályos nagylány! Őt már rengeteget fotóztam, minden évben karácsonykor meglátogatnak, készül a naptár a rokonoknak! :-) Bálint nagy fiammal együtt járt 3 évig óviba, így ott is rengetegszer lencsevégre kaptam. Sára egy vérbeli profi, már kiskorában is úgy pózolt, hogy nem akartam hinni a szememnek! Mindig mondom az anyukájának, hogy ez a lány erre született......!!

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
9

Milán

Milán lassan 2 éves lesz. A szemem láttára cseperedik......, ugyanis itt laknak mellettünk. Látom sétálni a mamival-papival, anyával  és apával és persze Rudi kutyával. Olykor anyával átugranak, szereti a fiaim szobáját felfedezni! :-) Pont egy évvel ezelőtt készítettük el az első fotósorozatot róla. Nem volt idegen számára a környezet, szerintem ismét jól érezte magát. Ezúttal apa is elkísérte őket, melynek nagyon örülök, hogy tudtunk családi fotókat is készíteni. Anita ( ő készíti a modelljeimnek nagyrészt a sminkjét, nagyon ügyes ! ) elég sok ötlettel érkezett, melynek örültem, de azért tudtam én is kreatívkodni.... :-)

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
9

Nándi

Viki és Krisztián Tami barátnőm barátai, de az évek folyamán már mi is nagyon sokszor találkoztunk. Ott voltam az esküvőjükön, kisfiuk keresztelőjén, Nándi 1 éves korában meglátogattak és most ismét eljöttek hozzám... Hihetetlen, hogy Nándi baba milyen nagy fiú lett, alig ismertem meg, hiszen már elmúlt 2 éves!! Egy kis energiabomba! Mászkált, felfedezett mindent a stúdióba és még veszekedett is velem! :-) Nagyon sokat mosolyogtam rajta, bár ő ezt nem viszonozta, mert nagyon komoly volt a fotózás alatt, viszont mikor végeztünk, már épp elpakoltam, csak úgy lazán odanyomott nekem egy mosolyt, hogy tessék tudok ám mosolyogni is, na akkor azt hittem megrágom! :-) A fotózás előtt a  Halloweenra készítettem össze a hátteret, és mivel még nem szedtem szét, pár fotó erejéig beugrott a nagyfiú oda is!

Read more
3.0/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
550%1
40%0
30%0
20%0
150%1
8

Halloween

Október 30-án Gémesi-Maricza Andi és a dabasi Halász Móricz kúria közösen szervezett egy Halloween bulit, kicsiknek-nagyoknak. Volt kézműveskedés, világító festékkel festés, tökfaragás, vetélkedők, játékok, tombola, sok-sok szaladgálás és tini disco is az alagsorban. Persze a belépés kizárólag jelmezben! Örömmel fogadtam el a felkérést, a jelmezesek megörökítésére. Lencsevégre kaphattam a boszorkányokat, denevérembereket, csontembert,vámpírokat, varázslókat, pókembert, múmiát..... ( persze a fiaimnak már nem igazán volt kedvük „szellemeskedni” , de szuperül érezték magukat) Jójjenek is a kis „ijesztgetők” :-)   :

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
5

Trixi

Azoknak szeretnék kedveskedni, akik kedvelik a sálas kismamafotókat! :-) Kinga anyukája, Trixi a 36. hétben volt a fotózáskor.. bár tegnapra volt kiírva, de még nem kaptam meg az üzenetet a baba esetleges érkezéséről. Trixi, innen a távolból is gondolok rád, hogy minél előbb a kezedben tarthasd Kendrát! :-)

Read more
5.0/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%2
40%0
30%0
20%0
10%0
11

Kinga

Egy szívemnek nagyon kedves család barátai jártak nálam! Trixi , Endre, kislányuk a másfél éves Kinga, és a pocakban a kistestvérke, aki szintén kislány lesz ( irigykedem  :-) ) , akit Kendra Évának fognak hívni. Annyira örülök, mikor kislányok jönnek ( persze a fiúkat is imádom fotózni :-) ), hiszen fiús anyuka révén így élem ki magam a kislány hiányban!! :-) Nagyon sokan mondják nekem, hogy kell még nekem egy 3. gyermek, egy kislány, de NEM, köszönöm Nem, teljesen boldog vagyok 3 pasi mellett. A sors úgy rendelkezett, hogy fiús anyuka legyek, és ezt nem szeretném már felborítani, és már el sem tudnék képzelni egy kislányt..... ezért is várom mindig nagy-nagy izgalmakkal a lányokat! :-) Többen mondták már, hogy túl sok fotót teszek fel a blogra.Sajnos ez egy rossz tulajdonságom, hogy nem tudok rendesen leválogatni, mert olyan sokat mutatnék mindig, pedig azért igyekszem elég sokat kitörölni. Előre is bocsi, de ismét sok fotót hozok!!! :-) Jöjjenek is Kinga baba és családjának fotói:

Read more
3.7/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
533%1
433%1
30%0
233%1
10%0
Pages:12