Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Archive for March 2010

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

1

Séta Vácon

Az idei tél számomra igazán hosszúnak tűnt, (  főleg hogy 1 hete még esett a hó ) . Már nagyon vártam a jó időt, hogy végre tudjak kint is fotókat készíteni, és lehetőleg ne nagykabátban.  A hétvégén egészen kellemes idő kedvezett nekünk, a napsugarak kicsalogattak minket is a természetbe. Vácon nagyon szeretünk sétálni, biciklizni, Duna partra lemenni, csak úgy az időt eltölteni, a friss levegőn lenni. Nyakamba vettem a gépem az 50mm-sel ( most nagy szerelmem, szinte le sem veszem a gépről ), és a srácainkkal elindultunk a  7 kápolnától bicajjal, motorral, gyalog. A hét kápolna mögött helyezkedik el két halastavacska, melyen rengeteg vadkacsa úszkálgatott, a tó két partján lehet közlekedni, mi elindultunk a felső parton, át az erdős részen, a bicikliutat követve, egészen a nagyjátszótérig. Útközben természetesen csak csattogtattam a masinámat, és élveztem a klassz kis fényeket, a természet friss illatát, és hogy  a gyermekeim szuperül érzik magukat.

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
2

Enikő

Enikőt és Istvánt 2008 januárjában az esküvő kiállításon ismertem meg, esküvőjüket 2008 szeptemberében fotóztam. ( A referenciák között láthattok róluk fotókat ). Azóta nagyon klassz baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Múlt pénteken ellátogattak hozzám, és készítettem pár fotót róluk, mert első babájukat várják Vikit. Enikő most a 33. hétnél tart, és hihetetlenül csinos kismama, nagyon jól áll neki a kismamaság. Mutatnék is pár fotót:

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
0

3. Fotós találkozó

Pénteken ismét összejöttünk páran. A hely is klassz volt, a társaság is szuper. Ezúttal nem fotóztunk, csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk...... Azért egy csoportkép készült: ( fotó: Iván Ottó )
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
0

Hátterek ismét

Tegnap sikerült ismét rávennem a fiaimat, hogy készítsünk pár fotót az új hátterekkel, de immáron kellékekkel ( közben egy gombás háttér gazdája is lettem ). Eleinte nagy a lelkesedés, de mikor bemegyünk a műterembe minden más érdekli és foglalkoztatja őket, mintsem hogy modellt álljanak nekem, kicsit nehézkesen, de azért sikerült pár felvétel.

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0