Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

fotósok

0

Kollégák

Augusztusban is összejöttünk a fotós kollégákkal........ ( fotó: Iván Ottó ) és még júniusban is.... ( Ottó kreatívkodásának eredménye: Avatar fotósok :-) ) </p
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
0

4. Fotós találkozó

Sor került áprilisban is a fotós találkozóra, melynek színhelyéül a Kopaszi gátat választottuk. A modelleket ismét Szabó Pali kérte fel. Az idő kicsit hűvös volt, borús, ( de nem esett ) nem voltunk túl sokan sem, de mégis kellemeset beszélgettünk, és persze jókat fotóztunk, mert a fények fantasztikusak voltak. A werk fotók, hogyan fotóztak a többiek, megtekinthetőek itt. Sajnos az elmaradhatatlan csoportfotó ezúttal elmaradt. (  Iván Ottó késése miatt :-) ) Pár képet készítettem Nikiről:

Read more
5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
0

3. Fotós találkozó

Pénteken ismét összejöttünk páran. A hely is klassz volt, a társaság is szuper. Ezúttal nem fotóztunk, csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk...... Azért egy csoportkép készült: ( fotó: Iván Ottó )
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
2

2. Fotós találkozó

Múlt pénteken ismét összejött a "kiscsapat" pár tagja. Nagyon jó volt ismét találkozni,  sajnálom, hogy a többiek nem tudtak eljönni, akiktől napi szinten sok segítséget kapok, de még személyesen nem találkoztunk. Na de majd a márciusi bulin!!! ( remélem ott tudok majd lenni ). Azért, hogy valami téma is legyen, feldobták a glamourt, mivel Szabó Pali úgyis jártas ebben a műfajban, így rá nehezedett a szervezés feladata.  Ami szuper volt.  A találka a BG71 Fotó Stúdióban volt és Izának a modellnek külön köszönet és elismerés a kitartó majd 4 óra kemény munkáért. Én Szegfi Robival ( ez is érdekes, hogy kb 2 percre lakunk egymástól, és mégis a fotós csapat által ismertük meg egymást ) érkeztem, akkor még az előkészületek folytak, de hamarosan belekezdtünk a fotózásba. még egy kis finomítgatás:

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
2

Fotósok

2009 április környékén rábukkantam erre a honlapra: www.ivanfoto.hu

Nézegettem a  fotókat, olvasgattam a blogot. Majd ráleltem egy bejegyzésre, hogy fotósokat keres, hát kicsit rágódva de jelentkeztem. Sajnos semmi reakció nem érkezett a levelemre, picit csalódva, de túltettem magam rajta. Pár hónappal később ismét ráklikkeltem az oldalra, és olvastam, hogy Ottó esküvői workshopot tart, melyre ismét jelentkeztem, (sikeresen) és részt vettem benne. Nagyon kedves fotósokkal ismerkedtem meg, és Ottó még szimpatikusabb volt élőben mint írásaiban.  Amit azon a napon átéltem többé kevésbé megváltoztatta a fotózási látásmódomat. Inkább úgy mondanám, hogy felnyitotta  a szemem, mintha eddig csak egy kis lyukon keresztül kukucskáltam volna, és ez a lyuk kezdett tágulni ( bár még mindig nem nyílt ki teljesen ). Ottó elvitt minket olyan helyszínekre, ami mellett azelőtt elsétáltam volna, eszembe nem jutott volna egy embert betenni egy olyan környezetbe.  Azóta úgymond sokkal nyitottabban sétálgatok, és keresem az extrémebb helyszíneket, fogalmazzak úgy "bátrabb" lettem. Rengeteg új információt kaptam, alig bírtam raktározni. Utólagosan is köszönöm Ottó!

Közben eltelt majdnem fél év, majd Ottó megkeresett engem, hogy lenne e kedvem csatlakozni egy fotós társasághoz? Hát persze!!!! Épp aznap tartották az első fotós találkozót, melyen ott volt a helyem. Volt akit már ismertem a workshopról, és az új fotósokkal is pillanatok alatt megbarátkoztam. Nagyon szimpatikus kis társaság. Egyetlen női fotósként sem éreztem kellemetlenül magam, bár azért jó, hogy ott volt Kriszti ( Ottó szuper felesége ), akivel már korábban megismerkedtem. Nagyon kellemes este volt, melyet egy műtermi porté fotózással kötöttünk egybe, ahol én nem igazán a fotózást, hanem a beszélgetést választottam, hogy  közelebbről megismerkedhesek a fotósokkal.

Azóta eltelt idő alatt már 32-en gyarapítjuk ezt a kis fotós csapatot, és elmondhatom, hogy fantasztikus emberek, fotósok tartoznak ide. Nagyon örülök neki, hogy a csapat tagja lehetek. Hihetetlen, hogy mennyire segítőkészek, milyen jó tanítok. Köszönet nekik a rengeteg segítségért, amit ez idő alatt is tőlük kaptam! Igyekszem én is minél többet adni!

Ottó mottóját idézve: "Blogolni jó"  Hááááát, én soha nem voltam nagy író, sőt, szinte soha nem írtam ( még levelekre sem igazán válaszoltam, kapni nagyon szerettem, meg olvasni is, de írni.... azt már nem, sajnos ez még most is így van), szóval.. blogoljunk??? najó, blogoljunk. Fél évig próbáltam győzködni magam, hogy kezdd már el, de csak nem ment, végül az idei évben elkezdtem nagy nehezen. Kicsit nehezen megy még így az elején, ezért is kérlek titeket nézzétek el a sok hablatyot nekem.

0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0