16

Petra

Szerencsésnek tartom magam, mert azt csinálom amit szeretek. Örömmel tölt el, hogy a fotóimmal sok embernek mosolyt csalhatok az arcára. A fotózás által nagyon sok tüneményes gyerkőccel, kedves családdal és szimpatikus emberekkel kerülök kapcsolatba. A fotózásnak köszönhetem, hogy nagyon kedves barátokra találtam, olyan emberek vesznek körbe, akiktől rengeteget tanulok, segítenek, támogatnak, és persze én is igyekszem a legtöbbet nyújtani, nincs bennünk irigység, hanem az önzetlen segítségnyújtás, támogatás, és a mai világban ezt egy nagyon jó dolognak tartom!

Szilvivel, együtt járunk új kellékeket beszerezni, ötleteket gyűjteni, inspirálni egymást, vagy csak úgy egy jót dumálni, nagyon örülök, hogy a barátja lehetek! :-)

Örülünk mikor a kis túráinkra Bogi és Adri is elkísér minket, így egy ilyen alkalommal megbeszéltük, hogy mi lenne ha tartanánk egymásnak "házi workshopokat", amikor csak összejövünk, fotózunk, beszélgetünk és elmondjuk, ki mit hogyan csinál!

A sorozatunkat Szilvi kezdte, aki az újszülött fotózás rejtelmeibe vezetett be minket. Nagyon kellemes napot töltöttünk együtt, és egy gyönyörűséges 10 napos kislány szépségében gyönyörködhettünk....

Ismerjétek meg Petrát:

Read more
4.9/511szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
591%10
49%1
30%0
20%0
10%0