Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

felhívás

7

Anna és Janka

A decemberi nyertesek fotóit hozom! Ismerjétek meg kedves blogolvasóm, Szilvi 2 gyönyörűséges lánykáját : a 3 és fél éves Jankát és a 6 és fél éves Annát! Bár a fotók 2 hónapja készültek, amikor még nagyon kopár volt kint a táj, de pár fotó erejéig azért kimentünk, majd a stúdióban folytattuk! :-)

Read more
5.0/52szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%2
40%0
30%0
20%0
10%0
15

Felhívás! :-)

KIS MODELLEKET KERESEK!

Egy fotós workshop megvalósításához keresek 1-5 év közötti testvérpárokat. Kérem, hogy olyan szülők jelentkezzenek, akik el tudnak jönni a dabasi stúdiómba 2011. április 18-án hétfőn, a délelőtti órákban. A fotózás családonként maximum egy órás lesz, ez alatt fotós kollégáimmal családi képeket és testvérfotókat készítünk. A jelentkezők számára a részvétel semmilyen költséggel nem jár, a legjobb fotókat díjmentesen kapják meg.

Kérem, hogy a jelentkezést névvel, telefonszámmal, valamint a gyerekek nevével és korával az info@kancsarcsilla.hu e-mail-címre küldjétek!
5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
5

Sorsolás ( február - március )

Sziasztok, Tartozom még 2 havi sorsolással! :-) Gyorsan megejtettem az előzőekhez hasonló módon és megszületett 2 név! Tündi és Anikó! Gratulálok nektek! Várlak titeket 1-1 óra fotózásra! :-)
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
2

Hírlevél

Nagyon örülök az új honlapomnak, bár még rengeteg sok lehetőség lenne, csak hát mint mindig időhiányban szenvedünk! :-) Újdonságok közé tartozik a hírlevélre feliratkozás. Örülök, hogy szinte naponta jelentkeznek újak! Aki feliratkozik a Hírlevélre, azoknak mindig küldök egy levelet a legújabb blogbejegyzésemről, olykor kicsit bővebben is mesélek, mint a blogban. Ne habozzatok, iratkozzatok fel, így az elsők között értesülhettek a friss bejegyzésekről, persze leiratkozni is bármikor van lehetőségetek! Köszönöm a sok-sok látogatást, a hozzászólásokat, a kedves szavakat, örülök, hogy velem vagytok! :-) Csilla
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
4

Sorsolás ( január )

Hasonló módon sorsoltam, mint az előző hónapban. A nyertes: Szolnoki Anita! Gratulálok. Várlak titeket 1 óra fotózásra!
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
5

Sorsolás ( december )

Adós vagyok még a decemberi sorsolással! Hasonló módon sorsoltam, mint az előző hónapban. A nyertes: Molnárné Szilvi! Gratulálok. Várlak titeket 1 óra fotózásra! Gondoltam, mivel december az ajándékozásról szólt, és én ugye imádok ajándékozni, ezért  kedves Szolnoki Anitát ( a legtöbb hozzászólómat ) is megajándékozom egy 5 fotóból álló fotókockával! Köszönöm, hogy tavaly is, és az idén is itt vagytok!
5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
11

Sorsolás

Október végén tettem egy "Felhívást" ! Nagyon-nagyon örülök , hogy ilyen sokan látogattatok ,  látogattok el hozzám, és véleményeteket megosztjátok velem. Gondoltam, holnap Karácsony, és miért is ne kerüljön valakinek a fa alá egy ajándék fotózás tőlem, ezért gyorsan sorsoltam is. Összegyűjtöttem a november 30-ig beérkező hozzászólásokat, itt megnézhetitek hogyan. Majd egy véletlen számgenerálóba beírtam a sorszámokat. Szóval végül a nyertes szám a 65 lett! Ééééééééééés a NYERTES: M.ZITA Nagyon gratulálok, és várom a jelentkezésedet! Nyereményed: 1 óra fotózás, a részleteket megbeszéljük. Tovább gondolkoztam..........nagyon boldoggá tettek az elmúlt hónapokban a soraitok, ezért szeretnék még valakit megajándékozni, méghozzá a november 30-ig beérkező hozzászólások közül, aki a legtöbbet járt nálam, és ezt soraival tudtomra is adta , aki nem más, mint ENIKŐ! Köszönöm neked, megajándékozlak egy 5 db fotóból álló fotókockával! Bízom benne, hogy akinek nem kedvezett most a szerencse, nem túlságosan csalódott és továbbra is számíthatok a látogatására, hiszen január elején jön az újabb sorsolás!!! Sokadszorra is köszönöm nektek! :-)
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
38

Felhívás ismét...:-)

( Imádok felhívni... :-)   ) A héten meglátogattam kedves fotós barátomat Szakál Szilvit. Nagyon izgalmas délután volt, később csatlakozott hozzánk Bogi is, és ha 3 fotós csaj összekerül, hajaj, jönnek az ötletelések, és persze a további tervezések........jaj nekünk. :-) Szilvivel beszélgettük, hogy sajnáljuk, hogy a blogunkban nagyon kevesen szólnak hozzá. Én is mindig visszahallom olykor-olykor, hogy " láttuk a fotókat a blogon, klasszak" , de úgy örülnék neki, ha hangot is adnátok szavaitoknak, és olykor megjegyzéseket, kritikákat írnátok, esetleg kérdésetek lenne a fotóval kapcsolatban, szívesen válaszolok, tanácsokat adok, stb. Olykor olyan érzésem van, hogy nem sok értelme van a blognak, hiszen úgysem nézi senki, ennyire nem jó amit csinálok? :-( Hiszen mindezt nektek csinálom, de ha nincs értelme???? A lényeg, hogy szeretném egy kicsit a blogom nézettségét felfuttatni ( reklám :-) ). Megnézni van e értelme a jövőben is továbbfolytatni, vagy sem? Ezért.... ismét teszek egy ajánlatot! :-) Márciusig minden hónapban kisorsolok egy ajándék fotózást a hozzászólok között ( minél többet szóltok hozzá, annál nagyobb esélyetek lesz, mert annyiszor teszem be a "kalapomba" a neveteket ) Az első játék mostantól indul és december 1-én sorsolom az első szerencsést ( majd minden hónap első napján ). Viszont az ajándék fotózást már csak januártól tudom vállalni, mert decemberre már nincs szabad időpontom. Nagyon izgatott vagyok! :-) Kérlek szóljatok hozzá, és küldjétek tovább ismerőseiteknek a linket, vagy osszátok meg iwiwen, facebookon!  Köszönöm nektek! Végül egy fotó rólam, amelyet Szilvi készített. Nem kinevetni, szemgyulladásom van. :-)
4.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
4100%1
30%0
20%0
10%0
0

Karácsonyi fotózás

Nemsokára itt van....a karácsony! A karácsonyi fotózás a mi családunkban is már egy hagyomány, minden karácsonykor készítek a srácaimról egy teljes sorozatot ( sokszor ők a "próbababáim", ha valami újat szeretnék kipróbálni, szerencsémre ÉLVEZIK! ) négyünkről is készítek legalább egy JÓ fotót, ( elég nehéz, hogy én is "szépen" rajta legyek! :-) :-)   ) Készül  fotó mamiknak, papiknak, dédiknek ( igen többesszámban, mert olyan szerencsések a gyermekeim és mi is, hogy 2 mami 2 papi és 2 dédink is van ) és persze nem hagyhatom ki a család többi tagjait és a barátokat sem, mindenki nagyon szokott örülni a rólunk készült fotóknak, szerintem e nélkül nem is lenne teljes a karácsony! Ilyenkor készítek könyvet, képeslapot, sok klassz kis dolgot. Végülis egy nagyika minek örül a legjobban? Fotó az unokáról, dédunokáról! Mikor megpillantja a fotót, esetleg hozzá egy kedves kis szöveget, ahogy végigcsordul a boldogságtól egy  könnycsepp az arcán, és még napokkal, hónapokkal sőt évekkel később is előveszi és gyönyörködik az unokában, na ezektől szebb pillanat nekem sem kell! Nagyon örülök neki, hogy az idén is sokan jelezték, hogy szeretnék, ha kis családjukról, gyermekükről elkészíteném az idei karácsonyi fotókat. Kis türelmeteket kértem ( még az esküvőimet sem fejeztem be ), de  végül sikerült elkészítenem az idei karácsonyi kollekciómat. Hurrá! Elég sok képeslapot terveztem nektek, ha belelendülök nem tudom abbahagyni.... :-)

Read more
4.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
4100%1
30%0
20%0
10%0
6

Sorsolás

Ezúton is szeretném a a sok-sok jelentkezőnek megköszönni, hogy korábbi felhívásomra jelentkeztek. Sokat gondolkoztam azon, hogyan is sorsoljak. Végül azt gondoltam ki, hogy mivel Madarász Marcsi is aznap ünnepli a szülinapját, mint én, megkérem, hogy jöjjön el kisfiával Dáviddal, hogy ő húzhassa ki a nyertest. Marcsi szívesen elfogadta meghívásomat, és a mai napon meglátogatott testvérével Anikóval és kisfiával Dáviddal. Előtte én előkészültem, és felírtam a jelentkezők ( összesen 33 db ) nevét egy-egy papírra. ( csak utólag vettem észre, hogy elég halványan írtam fel a neveket )

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Pages:12