Készítette: Kancsár Csilla, minden jog fenntartva!

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

fotózás otthon

0

Oscar

Nagyon izgatott voltam, hogy fotózhatom Anne babáját, Oscart...

10 napos korában látogattam meg, és nem tagadom, teljesen elvarázsolt... :)

...

Ich war sehr aufgeregt, Annes Baby, Oscar fotografieren zu dürfen...

Oscar war 10 Tage jung, als ich Ihn besuchen habe und er hat mich vollständig verzaubert.. :)

Read more
5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
3

Eszter és Balázs

Mit is írhatnék..... még megszületésük előtt tudtam, hogy imádni fogom őket... de mikor megláttam őket, és a kezemben tartottam őket.... már kétség nem volt felőle, szerelem volt első találkozásra!! Sokszor azon kaptam magam, hogy csak állok felettük és gyönyörködöm bennük vagy éppen a kezemben dajkálom őket.... olykor - olykor azért fotóztam is :-) :-)

Eszter és Balázs 25 naposan:

Read more
4.8/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
583%5
417%1
30%0
20%0
10%0
2

Enikő

Igaz még megszületése előtt tudtam, hogy imádni fogom, de mikor először megpillantottam.......... szerelem lett első látásra!

Nagyon imádtam őt dajkálni, a fotózás az már csak ráadás volt! :-)

Enikő 15 naposan:

Read more
3.8/54szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
550%2
40%0
325%1
225%1
10%0
2

Livi

Livi egy éves lett!

Nagyon örültem neki, mikor meghívtak a szülinapi buliba, és mikor újraláttam Livit, csak ájuldoztam, hogy milyen sokat változott, milyen szépséges kis hölgyike lett belőle! :-)

Read more
4.5/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
567%4
417%1
317%1
20%0
10%0
9

Kendra

Novemberben megszületett Trixi kisbabája, Kendra, akit 10 napos korában látogattam meg. Izgultam kicsit mert nagyon borús idő volt aznap, de szerencsémre némi napfény bekukucskált az ablakon, így megszülethettek ezek a fotók. Kendra elbűvölt, mint minden újszülött!  Olyan jó ilyenkor visszaidézni, hogy az én srácaim is voltak ekkorák ( hihetetlen ) :-) Kendra bóbiskolt keveset, nem sokat, dehát már tudni, ilyen az én kisugárzásom, de így legalább "szemembe" kukucskáló fotók is készülhettek..... :-)   Vigyázat, nem Kinga újszülött fotói! Óriási a hasonlóság! :-)

Read more
4.3/56szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
583%5
40%0
30%0
20%0
117%1
17

Leticia

Olyan régen fotóztam már újszülöttet.... és mennyire nagyon hiányzott!!!! :-) Mikor Edina felhívott, hogy szeretné, hogy Leticiát pár naposan megörökítsem, alig bírtam kivárni, hogy mehessek! :-)   ( 17 napos korában látogattam meg ). Aznap szinte az ősz legmelegebb napja volt, szépen sütött a nap, az ablakon át is kellemesen szűrődött be a napfény, melynek nagyon örültem, hiszen az újszülötteket mindig természetes fénynél fotózom. Leticia az ottlétem alatt úgy döntött, hogy nem alszik ( ez a kisugárzásom úgy látom nem változott!! :-) ), vártunk-vártunk, de hiába, így rámfigyelős, kukucskálós fotókat készítettem, bár azért olykor-olykor elpilledt egy picikét, és akkor azonnal ki is használtam ezeket a pillanatokat.....

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
1

Ákos és Gergő

Újabb ikerbabás fotókat hozok!

Érden látogattam meg Ákost és Gergőt, akik 4 hónapos nagyfiúk már. Éppen pihentek mikor megérkeztem, de pár percen belül, hatalmas szemekkel, óriási szempillákkal mosolyogtak rám. Már az első pillanatban levettek a lábamról... csak néztem a pillájukat és elolvadtam. Óriási szeretet veszi őket körbe, csak úgy szívtam magamba a nyugalmat ami áradt belőlük és szüleikből. Zsu az anyuka és Tamás az apuka nagyon sokat segítettek a fotózásnál, így sikerült édes képekett készítenem. A fiúcskák a fotózás után 20 másodperc ( és nem túlzok ) alatt elaludtak, majd fél óra alvás után teljesen kipihenten felébredtek, ettek és kimentünk kicsit  a szabadba, majd újra elaludtak. Hát megmondom nagyon irigykedtem az alvásukat látván ( sajnos az én fiaim nem nagy alvók ). Jöjjenek is inkább a fotók!

Balról Ákos és jobbról Gergő:

Read more

5.0/53szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%3
40%0
30%0
20%0
10%0
2

Tomi és Áron

Két kis gézengúzról hoztam most fotókat! Anyukájuk  Anikó megkért, hogy otthon a saját kertjükbe fotózzam a srácokat. Mikor megérkeztem a fiúk teljes barátsággal, örömmel fogadtak, segítettek a kocsimból becipelni a kellékeket, amiket magammal vittem, majd kezdődhetett a motorosbemutató, a játszókert teljes bemutatása, szaladgálás, ugrándozás, és a csikizés! Nagyon élveztem a fotózást, és szerintem a srácok is, gondolom a végére jól elfáradhattak, mert hihetetlen energiák szabadultak fel belőlük. :-) Imádom a csupa életvidám, felszabadult gyerekeket, és ez jellemzi Tomit és Áront is, így nem tartott sokáig, hogy belopják magukat a szívembe! Mutatom is a fotókat a 4 éves Tomiról és a 2,5 éves Áronról:

Read more
5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
3

Milán Tamás

Másfél hete meglátogattam Renáta és Tamás 5 napos kisfiát. Esztergomba mentem a fotókért, és útközben végig azon szurkoltam, hogy ne legyek olyan hatással rá, mint eddig  a többi újszülöttre. Aki már régóta olvasgatja a blogomat, tudhatja, hogy nem igazán szeretnek a babák aludni amíg náluk vagyok, elég nehezen sikerül alvós fotókat készítenem, és elég izgatott állapotba szoktak lenni.  ( de azért mindig sikerül édes fotókat készítenem ) Mit is mondhatnék.... Milán a KABALABABÁM lett! Ennyire édes, drága, tüneményes kisfiút mint ő......teljesen belopta magát a szívembe, újból erőt adott nekem az újszülőtt fotózáshoz! Bármit csinálhattam vele, mindent megengedett, szépen bóbiskolt, olykor rám csillantotta hatalmas szemecskéit, majd tovább engedte, hogy gyömöszöljem, forgassam. Persze óriási segítséget nyújtottak a szülei is. Ezúton is köszönöm Renátának és Tamásnak, hogy fotózhattam Milánt, és mindenben a partnereim voltak. Picit sok fotót válogattam össze, de úgy gondoltam, hogy ezeket látnotok kell, ezek lettek a kedvenceim: Read more
5.0/51szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
1

Petra és Dalma

Korábban már írtam arról, hogy szinte csak fiú újszülötteket van szerencsém fotózni, de most lencsevégre kaphattam a második újszülött kislány modellemet is. Edina kismamafotói már korábban szerepeltek a blogon, és most mutatnék is pár fotót második kislányáról Petra Zoráról, aki 3500 grammal és 52 cmrel született. 19 napos korában látogattam meg Petrát, aki időközben már másfél hónapos ( kicsit le vagyok még mindig maradva a fotókkal :-) ) Mikor megérkeztem hozzájuk Dalma a nagytesó nagy örömmel fogadott, és azonnal nekiállt a kellékeim kipakolásának, mi minden klassz dolgot rejtegetnek a kosárkáim. A nappali egy pillanat alatt tele lett kosarakkal, fodros ruhákkal, virágokkal, kendőkkel, sapikkal......., melyeknek jó részét fel is próbálta. Annyira édes és izgatott volt, hogy akkor csináljunk is az elején pár felvételt róla is. Dalmát már többször is fotóztam, így kész profi, ha pózolni kell, kis tündérbogárka!

Read more
0.0/50szavazat
Statisztika:
ÉrtékSzázalékSzavazatok
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Pages:12